Nieuws

WZC Cecilia - Integro

Geplaatst op 20/12/2019

Zone B van de betonkernactivering – klaar voor het storten! En de luchtfoto die straks zal dienen voor het tekenen van de leidingen in het BIM-model. Project WZC Cecilia, in Alken, voor Integro vzw, door TV Dethier-Democo en Imtech als onderaannemer HVAC.

Nieuwbouw WZC Kouterman

Geplaatst op 04/09/2019

Het startschot is gegeven voor de bouw van een volledig nieuw rusthuis te Alken. Het rusthuis omvat 87 kamers en 33 assistentiewoningen, een volledig uitgeruste keuken, een dagzorgcentrum en het dienstencentrum van het OCMW. Bouwbedrijven Dethier en Democo slaan de handen in elkaar om dit project te verwezelijken met Imtech als onderaannemer voor alle technieken. We slaan samen met DBV-architecten en de bouwpartners de handen in elkaar om hier een fijne en geslaagde werf van te maken.

CC Muze voorlopig opgeleverd

Geplaatst op 27/08/2019

In Heusden-Zolder hebben ze nu een mooi CC in de voormalige mijngebouwen. Voor dit project hebben wij de studie en opvolging van de elektrische installatie gedaan. Uitvoering van elektrische installaties is gedaan door EL-Systems in onderaanneming van de THV Houben-Vanderstraeten-Monument. Het was niet altijd even eenvoudig, maar het resultaat mag er wel zijn.


Lockerruimte van de schouwburg
Zicht in de schouwburg
Inkom van de balzaal
Kleedruimte van de artiesten

Renovatie CC Maasmechelen start

Geplaatst op 18/02/2019

We zijn er aan begonnen. Met al deze partners gaan we de uitdaging aan om tegen de start van het nieuwe cultureel seizoen een vernieuwde CC Maasmechelen te kunnen openen. Het CC wordt uitgebreid met een nieuwe inkomzone en een danszaal. Verder wordt de gevel nageïsoleerd en de volledige ventilatie installaties worden vervangen.

Afbeelding van het werfdoek

Nieuwe hoofdzetel Steenfabriek Nelissen

Geplaatst op 16/02/2019

De nieuwe hoofdzetel van Steenfabriek is plechtig geopend en dit is ook de pers niet ontgaan. Het resultaat mag er zijn. Trots dat wij hier aan hebben kunnen meewerken.


Welkom Koen!

Geplaatst op 04/07/2018

Sinds 1 juni versterkt Koen Dirkx ons team als CAD Revit Designer. Na zijn opleiding bij CVO Heusden-Zolder kwam hij bij ons stage lopen en dit heeft geleid tot een vaste job. Ondertussen heeft hij al zijn eerste projecten afgerond en er zullen er nog verschillende volgen.

Hallo 2018!

Geplaatst op 15/01/2018

Het nieuwe jaar is gestart en we kunnen weer werken aan een hoop interessante projecten. Daarom zijn we gestart met een zoektocht naar een jong enthousiast persoon die ons team willen komen versterken.

https://ikp-engineering.be/vacatures/