Verbouwing kantoren en shop – Chevron

Project

Adres Industrieweg 152, 3538 Beringen
Bouwheer Chevron Philips Chemicals Int.
Architect DBV Architecten
Inhoud Interne verbouwing van de kantoren en shop
Programma In de bestaande werkplaats wordt op het 1e verdiep een ruimte geraliseerd voor een aantal landschapskantoren. De refter wordt uitgebreid. Komt er een shop bij. Ook in de bestaande lokalen zijn er enkel verschuivingen binnen de burelen. Op het gelijkvloers komt er een shop bij.
Aanbesteding November 2017
Voorlopige oplevering november 2018

Omschrijving

HVAC

De kantoren worden verwarmd en gekoeld met een multisplit. Dit systeem wordt ook in de nieuwe ruimtes toegepast.
Voor de werkruimte op het gelijkvloers wordt een bijkomende koeling voorzien door een koelbatterij te plaatsen op het luchtkanaal. De bestaande ventilatiegroep functioneert nog en draait grotendeels op recirculatielucht.
In de kantoren was reeds een verluchting met warmtewisseling voorzien. De luchtkanalen werden uitgebreid en op de bestaande luchtgroep aangesloten.

Elektriciteit

Voedingen en verlichtingen werden aangepast waar nodig en het bestaand elektrisch bord in de shop werd volledig vervangen.